Perkhidmatan Kami

Perkhidmatan Kami
DEDAUN HIJAU DI ANGIN LALU-MANAF HAMZAH

DEDAUN HIJAU DI ANGIN LALU


Alhamdulillah, ramai yang membeli novel lagenda ini :), dari utara ke selatan.  Ada dari Kedah, Perak, Johor, Selangor, Negeri Sembilan dan Pantai Timur.  Oleh kerana sambutan yang menggalakkan, Nazqim Bookstore telah menambah stok novel Dedaun Hijau di Angin Lalu.  Sila hubungi kami untuk urusan pembelian dan penghantaran. 012-7727567 atau 019-7404567

Tuesday, March 26, 2013

Novel Dedaun Hijau di Angin Lalu - Manaf Hamzah


Alhamdulillah, ramai yang membeli novel lagenda ini :), dari utara ke selatan.  Ada dari Kedah, Perak, Johor, Selangor dan Negeri Sembilan.  Cuma dari Pantai Timur saja belum ada.  Oleh kerana sambutan yang menggalakkan, Nazqim Bookstore telah menambah stok novel Dedaun Hijau di Angin Lalu.  Sila hubungi kami untuk urusan pembelian dan penghantaran.  Harga novel masih sama iaitu RM35.00.  Duit pos untuk satu atau dua buku adalah RM10.00.  Sekiranya anda mahu order tiga atau empat  buku, sila sertakan duit pos sebanyak RM20.00.  

Contoh 1.  Mahu order satu buku:-
Harga buku :  RM35.00
Kos pos      :  RM10.00
Jumlah        :   RM45.00

Contoh 2.  Mahu order dua buku:-
Harga buku:  RM35 x 2 = RM70.00
Duit pos                            RM10.00
Jumlah                           = RM80.00

Contoh 3.  Mahu order tiga buku:-
Harga buku:  RM35 x 3 = RM105.00
Duit pos                            RM 20.00
Jumlah                           = RM125.00

Contoh 4.  Mahu order empat buku:-
Harga buku:  RM35 x 4 = RM140.00
Duit pos                        = RM   20.00
Jumlah                          =  RM 160.00

Selepas membuat pembayaran, sila sms nama dan alamat untuk penghantaran di talian 019-7404567 atau 012-7727567.  Anda juga boleh hubungi talian tersebut sekiranya ada pertanyaan, pendapat dan sebagainya.  

Saya harap penerangan di atas akan membantu anda untuk membuat pembelian.  Kepada pelanggan yang sudah membeli dari Nazqim Bookstore, ribuan terima kasih diucapkan.  Semoga buku yang dibaca memberi banyak manfaat untuk anda untuk kehidupan di dunia dan akhirat.  Amin.  

10 comments:

  1. Assalam..

    Novel ni ada stok lagi tak yer?? email pada saya jalitah@gmail.com. terima kasih

    ReplyDelete
  2. Jalitah,
    Thanks for the purchase. Buku dah pos semalam.

    ReplyDelete
  3. Berminat nk beli buku ni camner yer..tolong emel ke mazidah@pnm.gov.my..tq..dah lama cari..

    ReplyDelete
  4. Berminat nk beli buku ni camner yer..tolong emel ke mazidah@pnm.gov.my..tq..dah lama cari..

    ReplyDelete
  5. Salam, Saya Dari Singapura. Salah satu drama mengingatkan saya tentang buku ini. Dan walaupun tidak ditulis di akhbar, saya tahu drama ini Ada persamaam dengan buku ini. Cari dah pun lama, thought impossible to get it, and tried to find it online . Tajuk pun tak ingat. Nasib terserrmpak website ini ketika mencari. Macam mana nak order kalau Dari Singapura?

    ReplyDelete
  6. Nazqim BookstoreJuly 17, 2013 at 8:24 AM

    W'salam. Saya rasa drama tu tajuknya Cinderella lakonan Ahmad Idham dan Haliza Misbun. Buku ni harganya RM35.00. Saya cek dengan pejabat pos, delivery cost RM30. So, total RM65.00. Kalau nak order, boleh transfer/wire duit ke:

    Nombor Akaun:- 501244317168

    Nama :- NAZQIM BOOKSTORE

    Bank :- MAYBANK BERHAD

    Kemudian, messagekan saya nama dan alamat. Thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nombor utk dihubungi tuan?


      Wassap/SMS saya...013-3486948

      Terima kasih..

      Delete
  7. Ada lagi x.sya nak beli..lamaaa dh cri.. Email sya.. Miss91mem@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Assalam,ada lg x stok buku dedaun hijau di angin lalu...email sy...adibvsqiqi@gmail.com

    ReplyDelete
  9. As salam tuan... Tolong hubungi saya melalui SMS/wassap...
    Berminat utk mendapatkan novel Dedaun Hijau Di Angin Lalu..

    013-3486948

    Terima kasih

    ReplyDelete